#Љубов

Tuesday, April 09, 2013

Онака од мерак и инспирирано од @i999y и неговиот блог и јас направив селекција на твитови, но со најубавиот хаштаг љубов.*
Знам дека ова не е ни приближно доволно, но е доволно за почеток.
Доколку имате предлози, дополнете ме.

*Има и твитови без # пред љубов. Мислам дека вредат да се споменат и како такви.

                                   Разубавувајте го тл и твитајте за #љубов.

You Might Also Like

0 comments