Твитер на тема #љубов.

Thursday, April 23, 2015

Да започнеме со Shekerleme, мојата најомилена заљубена твитерџика, таа не твита под хаштаг #љубов, но затоа целиот твитер профил и е чиста, безвременска, неограничена, искрена, длабока емоција која прекрасно ја пренесува во максимум 140 карактери. Кој не ја следи, премногу пропушта:


Твитер не е само место за хејт, сарказам, критика, политика и #третасмена. Понекогаш на тл се наоѓаат и искрени чувства преточена во зборови. Еве неколку примери дека македонската твитер заедница понекогаш е прекрасно романтично расположена:


You Might Also Like

0 comments